Landslag och Hallandsläger för ungdomarna

Det fortsätter att vara tätt mellan framgångarna för våra duktiga ungdomsspelare

  • Tipselitläger 21-22 april för flickor födda 96-99 i Bohuslän. Lägret är regionalt och spelare från Halland, Bohuslän, Göteborg och Dalsland är kallade. Från Halland ansluter fem spelare och tre utav dessa kommer från Halmia, nämligen Fanny Ronnstam, Isabel Sandström och Alva Hed.
  • Landslagssamling 26 april - 1 maj för pojkar födda 99. Malte Påhlsson är en utav två målvakter som får chansen att åka med till Vitryssland för utveckling och matchande mot Estland, Litauen och Vitryssland.
  • Hallandslagssamlingar under april månad för pojkar födda 99. Här har Halmia redan haft Gjenis Zekhiri och Matice Cham representerade på ett förläger, medans Malte Påhlsson är kallad till Hallandssamlingen på måndag 20 april.


// Christoffer Andréasson

Etiketter: ungdom