Träningsmatch, IS Halmia - Hässleholms IF 5-0

Naturgräspremiären var avgjord efter 45 minuter, då hade Robin Thomasson redan gjort tre mål och Halmia hade 4-0 i paus.

Hemmalaget Halmia hade stundtals lekstuga mot ett ganska blekt Hässleholm under onsdagseftermiddagen. Via fint kombinationsspel, framförallt på högersidan så spelade man sig fram till många fina chanser.

Det kunde och borde blivit fler mål från hemmalaget, men faktum är att Jonas Käck gjorde ett par fina räddningar när Hässleholm rann igenom ett stillastående Halmiaförsvar. Men dem flesta gångerna stod Käck ivägen, och när han inte gjorde det så hade bortalaget marginalerna emot sig.

Nästa match imorgon Långfredag borta mot Anneberg i DM, matchstart 13.30 på Ögärdets IP i Fjärås.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr