Träningsmatch, Lidköpings FK - IS Halmia Dam 2-4

Frida Jingblad inledde målskyttet redan efter 30 sekunder. Frida Jingblad inledde målskyttet redan efter 30 sekunder.

Stark seger när Lidköping besegrades på bortaplan

Gästerna Halmia inledde matchen med att göra 0-1 efter 30 sekunder av första halvlek, Frida Jingblad satte bollen i mål efter fint förarbete av Emelie Helmvall. Förutom några korta sekvenser så spelade Halmia bra i hela matchen. Lidköping gjorde 1-1 på frispark och 2-1 efter ett inlägg. Men det skulle bli Halmias match trots allt. I andra halvlek kom vändningen när Vilma Rydell gjorde 2-2 efter en soloprestation. 3-2 och 4-2 gjorde Ebba Hed.
- Det känns oerhört skönt att vinna. Nu känns det verkligen som att vi är på rätt väg hälsar coach Håkan Magnusson.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam