IS Halmias Fotbollsutvecklingskommitté i media

Björn Andersson (ståendes till höger) håller i fotbollskommitténs möten, här får våra ungdomslare ett ovärdeligt bollplank med internationella meriter både som spelare och ledare. Foto: Jari Välitalo. Björn Andersson (ståendes till höger) håller i fotbollskommitténs möten, här får våra ungdomslare ett ovärdeligt bollplank med internationella meriter både som spelare och ledare. Foto: Jari Välitalo.

Idag uppmärksammade Hallandsposten vår nya ungdomssatsning med vår fotbollsutvecklingskommitté i spetsen.

Sedan ett par månader tillbaka träffas våra huvudtränare i dem äldsta ungdomslagen ihop med dem båda tränarna för representationslagen och rådgivaren Björn Andersson. Syftet är att utveckla verksamheten och stötta varandra med frågor som dyker upp under resans gång. Det ska finnas en tydlighet i Halmia om hur vi tränar och spelar men även uppför oss som ledare och spelare.

Vi har redan en riktigt stark ledargrupp i Halmia men med Björn Anderssons rådgivning kan vi ytterligare vässa verksamheten och fortsätta fostra duktiga spelare, men också karaktärer som i många år kan bidra i och till föreningslivet, gärna då i IS Halmia.

Länkar:
Hela artikeln på Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson

Etiketter: ungdom