Herrarna förstärker dubbelt

IS Halmia kan idag presentera två nyförvärv till herrlaget. In ansluter Max Eggertsson och Kalle Neale.

Max Eggertssson har funnits med i truppen hela vintern, han är son till den fd målvaktstränaren Eggert Gudmundsson i Halmstad BK. Max har ett förflutet som ungdomsspelare i grannföreningen HBK som han representerade upp till deras U19 innan han flyttade hem till Island för spel med Selfoss. Max är i första hand en defensiv mittfältare med stor arbetskapacitet. Med sina blott 19 år har han framtiden för sig och det ska bli spännande att följa Max utveckling under säsongen.

Kalle Neale är en offensiv ytter/anfallare med ett förflutet i Helsingborg IF's ungdomsled. Han provspelade med Halmia under vintern men försvann hem till Skåne igen efter både skador och sjukdomar. Nu öppnade sig dörren igen och båda parterna är överrens om att inleda ett samarbete framöver. Kalle har förutom junioråren i  Helsingborg spelat seniorfotboll med Pååarp, FC Helsingör, Ramlösa Södra och nu senast som proffs i Norska Valdres FK.
Vad är ditt intryck av föreningen hittils?
- Jag har fått ett mycket bra intryck av klubben, ledarna och spelarna och är väldigt glad att jag nu är en del av det och ser fram emot säsongen.

Vi hälsar Kalle och Max hjärtligt välkomna till världens finaste förening!

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr