DM, Lidhult Goif - IS Halmia Herr 2-7

Brandon Camacho Sobek fick chansen igen i A-laget, och som han tog den. Tre mål, varav en riktig pärla. Hysad födelsedagspresent till sig själv. Brandon Camacho Sobek fick chansen igen i A-laget, och som han tog den. Tre mål, varav en riktig pärla. Hysad födelsedagspresent till sig själv.

Lidhult chanslösa när Halmia pulveriserade motståndet.

Sista omgången i DM's gruppspel blev en munsbit för Halmia som gästade (ja Lidhult var hemmalag) Halmstad Arena. Det var kattens lek med råttan under hela matchen, även om det blev lite avslaget stundtals i andra halvlek. Redan i paus hade Halmia 5-0, bland annat efter ett hattrick av födelsedagsbarnet Brandon Camacho Sobek. En annan som hade en bra kväll var Vigan Ademi som hade lekstuga på sin kant matchen igenom. Två mål blev det för Vigan som snurrade upp sina försvarare på läktaren gång på gång. Övriga två mål gjordes av Bilos Yonakhir.

Halmia reser på lördagen till Danmark för match mot FC Helsingör, mer info om denna senare.

Länkar:
Tabell och spelschema
Hallandsposten

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr