Dubbla matcher i DM ikväll

Malte Påhlsson får chansen i målet ikväll mot Lidhult. Malte Påhlsson får chansen i målet ikväll mot Lidhult.

Ikväll spelas sista omgången utav gruppspelet i DM/Intersport Cup. Både dam och herr är i farten.

För damerna är det toppmöte och en direkt avgörande match om vilka som vinner grupp 5 i damernas DM. Motståndarna heter Torup Rydö och placerar sig på en andraplats i tabellen efter en seger och en oavgjord hittills. För Halmias del kommer man med två raka segrar och totalt 14-0 i målskillnad, dessutom är man redan klara för nästa omgång oavsett kvällens resultat blir.

Truppen till kvällens match ser ut enligt följande:
Michaela Dahlberg, Agnes Heinrich, Emelie Lindau, Fannie Wagnemark, Alva Hed, Emelie Helmvall, Ebba Asplind, Nelli Evald, Wendela Wedenryd, Amanda Axelsson, Isabelle Olsson, Ebba Hed, Cornelia Eriksson och Klara Mårtensson.

Avspark 19.15 på Örnvallen i Hyltebruk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halmias herrar möter Lidhult GoIF under kvällen och är piskade att vinna för att vara med i kampen om slutspelsplatserna. För att man ska ta gruppsegern krävs att Lilla Tjärby samtidigt förlorar mot Torup Rydö, däremot lär en vinst för Halmia räcka för vidare avancemang då dem 14 bästa tvåorna även går vidare. 

Truppen ser ut såhär:
Johan Mangfors, Felix Persson, Robin Sjögren, Ola Lindh, Sebastian Crona, Bilos Yonakhir, Niclas Taube, Vigan Ademi, Robin Thomasson, Jonas Lindh, Rickard Hallin, Brandon Camacho Sobek, Malte Påhlsson, Philip Bergendahl, Marcus Jönsson och Dorde Antonic.

Avspark 19.00 på Halmstad Arena Konstgräs

Länkar:
Tabell och spelschema Dam
Tabell och spelschema Herr

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr dam