Många matcher i helgen igen

Sebastian Crona testades som center i herrarnas match mot Ängelholm, kommer han att få chansen igen mot Torup/Rydö? Sebastian Crona testades som center i herrarnas match mot Ängelholm, kommer han att få chansen igen mot Torup/Rydö?
Seriepremiärerna närmar sig och för herrarna är det nu "bara" fyra veckor kvar tills allvaret drar igång.

Herrarnas match mot Ängelholm var ett klart fall framåt jämfört med matchen mot Eskilsminne. Positivt som vi tar med oss, förutom att man höll spelet väl uppe är dem dubbla comebackerna av Niclas Taube och Robin Sjögren mot ÄFF. Det gäller dock att skynda varsamt, något som både Vigan Ademi och Bilos Yonakhir fått erfara efter att ha fått bakslag på sina tidigare skador. Båda missar helgens drabbning mot Torup/Rydö.

Matchen mot div4-laget blir säkert tuffare än många tror och det gäller att inte ställa ut skorna och hoppas att allt löser sig av sig självt. Anfallsspelet måste bli betydligt bättre än på sistone och frågan är om inte Sebastian Crona får testa centerrollen igen? Hemmalaget Torup/Rydö har ett gäng före detta Halmiaspelare i truppen, både med meriter från Halmias A-lag och juniorled.

Avspark lördag kl 13.00 på Örnvallens konstgräs i Hyltebruk.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IS Halmias damer tar sig på lördagen an seriekollegan Nittorp på Halmstad Arena. Ett Nittorp som Halmia efter straffar förlorade mot i Svenska Cupen förra säsongen. Hemmalaget tog en övertygande seger i DM mot Oskarström under fredagskvällen, men lär mönstra en mer rutinerad trupp under lördagens match.

Avspark lördag 14.00 på Halmstad Arena konstgräs.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och så till våra kära ungdomslag som har ett par riktigt intressanta matcher under söndagen, bland annat ett dubbelmöte mot Halmstad BK som kommer att spelas direkt efter varandra. Och en värdemätare för vårt U16 borta mot Falkenbergs FF.

U19, Ligacupen - IS Halmia vs Halmstads BK, söndag 12.00 Halmstad Arena konstgräs
U17, Ligacupen - IS Halmia vs Halmstads BK, söndag 14.00 Halmstad Arena konstgräs
U16, Ligacupen - Falkenbergs FF vs IS Halmia, söndag 16.15 Falkenbergs IP

Kom gärna ner och se våra matcher mot HBK, vi behöver ert stöd och lovar fikaservering på plats!

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr dam ungdom