Inför IS Halmia Herr - Trelleborgs FF

Sebastian Crona är tillbaka i spel, frågan är bara vilken form han håller efter ett längre uppehåll. Sebastian Crona är tillbaka i spel, frågan är bara vilken form han håller efter ett längre uppehåll.

Seriekollegan Trelleborg gästar Halmstad Arena

Forna storklubben Trelleborg har haft en stor omsättning på spelare sedan säsongsavslutningen 2014, man har plockat in sju nya spelare samtidigt som nio spelare lämnat föreningen. 
In har anfallsduon Salif Camara Jönsson och Admir Osmancevic kommit, båda från skånekollegan Lunds BK. Men mest meriterat nyförvärv är utan tvekan Kristian Haynes med meriter från bland annat AIK och nu senast Mjällby. Men Kristian har en mängd säsonger i Trelleborg sedan innan och kommer att fungera som spelande assisterande tränare.
Trelleborg saknar endast Mathias Andersson och Jakob Parlander i truppen.

IS Halmia mönstrar även dem starkast möjliga lag, detta med Sebastian Crona i truppen. Det blir alltså ingen operation utan denna skjuts på framtiden. Saknas gör Kevin Amuneke (sjuk), Bilos Yonakhir (skadad), Egzon Maholli (skadad), Niclas Taube (rehab) och Robin Sjögren (rehab).

Hela truppen;
Vladimir Lukic, Johan Mangfors, Ola Lindh, Sebastian Crona, Ervin Ribic, Vigan Ademi, Robin Thomasson, Jonas Lindh, Erik Ferman, Wilhelm Ingves, Jonas Käck, Per Gulda, Dorde Antonic och Max Eggertsson.

Även om det är tidigt på försäsongen så är matchen helt klart av värde, båda lagen vill säkert sätta sig i respekt inför årets säsong i "Superettan Södra" som många kallar den. 

Matchstart lördag 14.00 på Halmstad Arena Konstgräs

Länkar:
Trelleborgs hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr