Herrarna mot Halmstad BK U-21 idag

Malte Påhlsson vaktar målet idag när han bland annat möter jämnåriga landslagskompisen Sead Haksabanovic i HBK. Malte Påhlsson vaktar målet idag när han bland annat möter jämnåriga landslagskompisen Sead Haksabanovic i HBK.
Ett ungt orutinerat Halmia ställs i eftermiddag mot ett betydligt mer namnkunnigt motstånd.

Motståndarna Halmstad BK kommer med ett förstärkt U21 med namn som Viktor Ljung, Sead Haksabanovic, King Gyan och Antonia Rojas i truppen. Halmia däremot har bara Wilhelm Ingves, Ervin Ribic, Jonas och Ola Lindh samt Kevin Amuneke representerade från A-laget. Övriga i truppen är Emil Bystedt, Brandon Camacho, Oskar Gustafsson, Raikan Jamal, Marcus Jönsson, Måns Klausen, Vuk Lugonijic, Felix Persson, Toni Persson och Malte Påhlsson.

Matchstart 17.30 på Halmstad Arena Konstgräs

Länk:
Halmstad BK's hemsida
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr