Helgens matcher

Då var det helg igen och därmed mängder av matcher att följa med våra lag.

Först ut är herrarna som på lördagen tar emot IFK Malmö på Halmstad Arenas konstgräs kl 12.00. Många är säkert revanschsugna efter veckans förlust mot Snöstorp Nyhem och det återstår att se vilken effekt detta har.

Därefter är det damernas tur att ge sig in i hetluften, klockan 15.00 tar man sig an Limhamn Bunkeflo i årets andra träningsmatch, förra helgen blev det förlust med 1-2 mot Eskilsminne. Spelet övertygade dock och det blir intressant att se om man kan fortsätta på samma spår mot LB07.

Våra ungdomar har även dem flitigt matchande i helgen, schemat ser ut enligt följande;

Lördag 10.15, IS Halmia U17 - Lilla Träslöv FF A, Halmstad Arena Konstgräs
Lördag 12.00, IFK Fjärås A - IS Halmia U19
Söndag 12.00, Falkenbergs FF - IS Halmia U16

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr dam ungdom