Fullspäckad helg framför oss

Flest mål vinner, vilka blir det? Foto: Digitalfoto Roger Bengtsson Flest mål vinner, vilka blir det? Foto: Digitalfoto Roger Bengtsson

Två "nya" lag drar i helgen igång sitt matchande på försäsongen, nämligen Dam och U16, två högintressanta matcher på förhand.

Damerna har som sagt haft lite sjukstuga och en del skador på sistone, men nu uppger Håkan Magnusson att det börjar rätta till sig i truppen. Eskilsminne står för motståndet och spelar även dem division 1 under 2015, dock i den södra divisionen. Det har varit en relativt stor omsättning på spelare i Halmia sedan förra säsongen, och det kvarstår säkert en hel del frågetecken som ska rätas ut under försäsongen, med start imorgon.
Matchsart 13.00 på Halmtad Arena Konstgräs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herrarna åker norrut för att ta sig an Superettanlaget och forna rivalerna Varbergs Bois. I truppen saknas fortfarande Crona, Taube och Sjögren. Men även Ribic missar lördagens match. Positivt är dock att Ingves är tillbaka från sin hjärnskakning. Coach Peter Lindau testar spelsystemet 3-5-2 imorgon och lanserar följande trupp:
                                   
                                   Luka
                 Egzon - Mangfors - Ingves
Ferman - Thomasson - J Lindh - Vigan - Gulda
                           Kevin - Dorde

Avb: Käck, Alexandar Bjelobrk, Max Eggertsson, O Lindh, Bilos
 

  • Alexandar Bjelobrk är en försvarsspelare med ett förflutet i Halmstad BK, senast i Falkenbergs U-21. Max Eggertsson är även han fostrad i HBK, och kommer senast ifrån spel hemma i Island för Selfoss.
  • Bröderna Lindh och Dorde Antonic är klara för IS Halmia anno 2015!
Peter Lindau säger såhär om lördagens match;
- Jag ser på en individuella insatsen, framförallt på bollbehandling, fysik och inställning. Vår förmåga som lag, dvs sammanhållningen offensivt och defensivt jobbar vi ihop lite senare när truppen i stort sett är spikad.
Matchstart 14.00 på Ankarvallen i Träslövsläge

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tre träningsmatcher i helgen även för våra U-lag, se nedan.

Simlångsdalens IF A vs IS Halmia U17
Lördag 10.00 Skedalahed konstgräs

Varbergs GIF A vs IS Halmia U19
Lördag 14.00 Tvååker

IS Halmia U16 vs Hässleholms IF U16
Söndag 10.00 Halmstad Arena konstgräs

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr dam ungdom