Fortsatt mycket Halmia i Hallandslagen

Framgångarna stannade inte vid flickornas landslagsplatser, även pojkarna ligger bra till bland sina jämnåriga.

Halland P-98 laddar i slutet på februari inför Cup Byggnads semifinal mot Stockholm, till sista samlingen innan matchen är fyra Halmianer kallade, nämligen Malte Påhlsson, Oskar Gustafsson, Felix Persson och Marcus Jönsson.

Hallandslaget för pojkar födda 00 har även dem uttagningar inom kort, i början på mars samlas den 60 man stora truppen och även här finns det gott om Halmianer representerade. Oliver Håkansson, Sebastian Wijnen, Matheus Chowdary, Vidar Hall-Eriksson och Zemri Callaku är dem fem utvalda i ålderklassen som till sommaren får chans att visa upp sig på Elitpojklägret på Sannarp.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom