GAIS - IS Halmia 6-1

Blekt Halmia fick en rejäl uppläxning av Makrillarna

Det blev en minst sagt tung eftermiddag för Halmia på Valhalla. GAIS var numret större och kunde tack vare en defensiv kollaps av bortalaget segra med tennissiffror. 

GAIS har ett bra matchreferat på sin hemsida (se länk nedan), vi kan dock konstatera att firma Ingves, Crona och Taube saknas i det som tillhör Halmias ryggrad, därmed inte sagt att sex insläppta mål är godkänt. Tur är väl att försäsongen är lång och jag är helt säker på att Lindau och grabbarna knyter näven i byxan inför fortsättningen. Nu laddar vi för Varbergs BoIS borta på lördag istället!

I skymundan av herrar och flickor så spelade även U19/U17 match idag. Trots en bra första halvlek borta mot Lerkil A så blev det till slut förlust 2-4. Nya tag till helgen när Simlångsdalen och Varbergs GIF står för motståndet.

Länkar:
Gais hemsida - matchreferat
Gais hemsida - bildgalleri
Göteborgsposten
Fotbolldirekt.se

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr ungdom