Ny helg och nya matcher

Försäsongen är i full gång och denna helg inleder även delar av damlaget sitt matchspel med SM i Futsal i Halmstad Arena.

Herrarna får ursäkta, helgens stora happening sker alltså i Halmstad Arena under lördagen. IS Halmias flickor 17 kvalade in sig till SM via seger i DM och ska nu försöka ta sig vidare till det stora slutspelet i Göteborg där dem åtta gruppsegrarna från helgen gör upp om titeln bäst i Sverige.
Förra året kvalificerade man sig till top8 och missade semifinalplatsen med minsta möjliga marginal när förbundet chockade oss alla och placerade Halmia på en tredjeplats i gruppen trots bättre målskillnad och seger i inbördes möte med grupptvåan Gimonäs.

Truppen till tjejernas futsal-sm under morgondagen ser ut enligt följande;
Emelie Lindau, Ebba Asplind, Fannie Wagnemark, Matilde Abrahamsson, Vilma Rydell, Alva Hed, Ebba Hed, Matilda Olsson, Isabelle Axeldal och Isabel Sandström. 

Halmias matcher enligt listan nedan, samtliga spelas i Halmstad Arena Hall A2;
2015-02-07 09:50 IS Halmia - Södra Sandby IF
2015-02-07 14:50 Rödsle BK - IS Halmia
2015-02-07 18:10 Nättraby GoIF - IS Halmia

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så över till herrarna, som spelar en intressant match uppe i Göteborg mot Superettan-laget GAIS. En match som spelades även under försäsongen förra året, då slutade matchen 1-1. Halmia reser norrut med ett anfallspar av råge, då förutom nyligen kontrakterade Kevin Amuneke vi även hittar förra årets tvåa i skytteligan med 22 fullträffar i div1 södra, nämligen Ibrahim Alushaj som provspelar med Halmia just nu. En minst sagt intressant anfallstro ihop med nyförvärvet Bilos Yonakhir.

Truppen ser ut enligt följande;
Ola Lindh, Bilos Yonakhir, Ervin Ribic, Robin Thomasson, Jonas Lindh, Erik Ferman, Jonas Käck, Per Gulda, Egzon Maholli, Vladimir Lukic, Emil Bystedt (junior), Vigan Ademi, Kevin Amuneke och Ibrahim Alushaj.

Saknas gör följande; Wilhelm Ingves (lättare hjärnskakning), Niclas Taube (axel), Robin Sjögren (opererat foten) och Sebastian Crona (problem med ett knä, ska magnetröntgas nästa vecka).

Det råder lite sjukstuga i GAIS just nu men till vardags hittar man bland annat Knäredssonen Joel Johansson och dessutom Patrik Ingelsten, båda med ett förflutet på andra sidan korridoren av Örjans Vall. 

Matchstart lördag 15.00 på Valhalla IP.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Även U19 och U17 är igång under lördagen, detta då man i en mixad trupp när man besöker Lerkil för möte med deras a-lag, tillhörande div4 elit där man var ett topplag förra säsongen. Avspark 13.00.

Länkar;
GAIS hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr dam ungdom