Husqvarna FF - IS Halmia Herr 2-2

Robin Sjögren, målskytt tillsammans med provspelande Dorde Antonic. Robin Sjögren, målskytt tillsammans med provspelande Dorde Antonic.

Oavgjort i premiären för herrarna.

Kommande seriekombatanterna HFF och Halmia ägde en varsin halvlek utav lördagens match i Jönköping. Halmia startade matchen bäst och provspelande serben Dorde Antonic skickade in 0-1 redan efter fyra minuters spel. Robin Sjögren skickade sedan in 0-2 i minut 26 men hemmalaget hann reducera till 1-2 strax innan paus. 
I andra halvlek var det ombytta roller och Husqvarna pressade ner Halmia och kunde rättvist kvittera till 2-2 en dryg kvart in i slutakten. Hemmalaget var också närmst segern men Jonas Käck i Halmiamålet stod ivägen och resultatet stod sig matchen ut.

Nästa match är på lördag borta mot GAIS, förhoppningsvis med några av Crona, Vigan, Egzon, Mangfors och Jonas Lindh tillbaka i truppen.

Premiärer var det även för några av våra u-lag i helgen, U17 stod upp bra mot BK Walldia men gick ge sig med 1-2. För U19 gick det tyngre när man åkte på en rejäl smäll nere i skåne mot IF Lödde, med en utvisning och ett par skador kunde man inte stå emot ett starkt hemmalag som vann med hela 8-0.

Länkar:
Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Jönköpingsposten
Husqvarnas hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr