Välkommen till IS Halmia 2015

Tack för ditt stöd 2014
Välkommen till Halmia 2015


En säsong i fotbollen är slut med plus och minus i protokollet. Herrarna får stanna kvar i division 1 nästa år med nya och högre ambitioner. Tyvärr måste damerna flytta ner till division 1 men räkna med att dem har massor av nya erfarenheter och lärdomar med till nästa säsong! 
Medlemmarna och publiken är naturligtvis oerhört viktiga för föreningen och inte minst spelarna när dem springer in på planen. Tänk om vi bara kunde öka publiken med 100 åskådare varje gång – så mycket bättre det skulle bli för alla!
Det finns ju ett genuint intresse för Halmia – det märkte vi ju inte minst när vi spelade mot Malmö FF i Svenska cupen. 1-2 mot mästarna skall vi vara stola över liksom publiksiffran 1600!

Verksamhetsåret 2014 har varit ekonomiskt tungt. Tyvärr har de intäkter vi hoppats på och räknat med inte uppnåtts. Nu gäller det att bita ihop. Vi måste jobba för att både komma ifatt ekonomiskt och helst också hamna på plus. Vi måste försöka utveckla redan befintliga intäktskällor och att skapa nya.

För det behöver vi alla goda krafters hjälp – inte minst din. Vi hoppas naturligtvis att du vill vara med och stödja Halmia även under 2015 och här får du ett ”smörgåsbord” att välja på hur du kan göra det.

 
Bli supermedlem! Gå med i MEDLEM 1907

Det här är för den verkligt trogne. MEDLEM 1907 heter det naturligtvis efter det år Halmia grundades. I medlemskapet ingår en rad förmåner.

Varför inte ett årskort?

Ett annat bra sätt att se Halmias hemmamatcher på är att lösa ett årskort till samtliga herr och/eller dammatcher. Varför inte köpa ett till makan/maken eller kompisen? Det kostar 1000 kronor. Vill du ha kort till båda två lagen så kostar det 1800 kronor. Kontakta kansliet på 035-127580 eller e-post info@halmia.se Det finns också ett kontaktformulär på hemsidan halmia.se

Det lönar sig att vara medlem!

Här kommer inbetalningskortet för ordinarie medlemskap hem till dig. Vi räknar med att du fortsätter att stödja Halmia och kanske till och med kan locka med någon kompis! Medlemsavgiften är 400 kronor för enskild och 600 för hela familjen. För ungdomarna kommer avgiften att tas in på särskilt sätt.

När du betalat din avgift får du både under våren och hösten en rad förmåner som mer än väl täcker din avgift om du utnyttjar dessa. Så här ser vårens erbjudanden ut:

 Ø  Kökscentrum på Verkstadsgatan ger dig 15 % rabatt på hela sortimentet vid två tillfällen!

Ø  Team Sportia ger tio procents rabatt vid två tillfällen på ordinarie pris i butikerna i Centrum och på Flygstaden

Ø  Statoil vid Halmstad Arena ger dig 100 kronor i rabatt vid två tillfällen när du köper Guldtvätt.

Ø  Salong Ess på Linnégatan ställer upp med två hårklippningar för vardera 150 kronor – ordinarie pris 190 kronor.

Ø  Däckia på Fräsaregatan ger oss halmianer 125 kronor i rabatt per enhet när vi köper däck och fälgar

Ø  Halmias Loppis på Skyttevägen ger dig 10 % rabatt.

Du skall kunna visa gällande medlemskort när du utnyttjar rabatterna!

Loppisen

Loppmarknaden på Skyttevägen 41 har vuxit till en av föreningens allra viktigaste inkomstkällor. Samtidigt är det en kanonbutik för dig som vill ha kvalitet till ett lågt pris – inte minst när det gäller möbler, böcker, hushållsartiklar och kläder. Lägg därtill att det naturligtvis är miljövänligt med en andrahandsförsäljning så handlar det verkligen om en vinstverksamhet på alla sätt. Vill du lämna in saker så ring 073-8127599. Butiken har telefon 035-127596 och är öppen onsdagar 14-18 samt lördagar 10-15.

Visa att du är Halmian!

Det finns badlakan, kepsar, halsdukar, muggar och en massa annat trevligt med Halmias klubbmärke på som du kan använda så att du visar att du är halmian. Förbered dig redan nu inför fotbollssäsongen! Se vad som finns och beställ antingen på ISH:s kansli på Örjans vall eller, enklare, direkt på hemsidan halmia.se under fliken erbjudanden. När du besöker våra matcher så finns en souvenirshop längst upp på sittplatsläktaren att se och köpa i!

Målklubben

Det här är det enda lotteri vi är övertygade om att du vill betala in riktigt mycket till! För varje mål som Halmia gjort under säsongen betalar du 10 kronor. I gengäld lottas det ut mycket fina priser vid varje hemmamatch! Anmäl dig via kansliet eller hemsidan.

Stöd ISH:s ungdomar utan att det kostar något!

Utan att anstränga dig det minsta kan du stötta IS Halmia när du tippar eller på annat sätt använder dig av Svenska Spel.  Gräsroten heter aktiviteten och det kostar inget.
Om du inte redan gjort det anmäler du IS Halmia fotboll nästa gång som din favoritklubb när du lämnar in ditt spel. Dom hjälper dig gärna i kassan.
Därefter får föreningen för varje krona du spelar med kortet en summa av Svenska Spel.
Under 2014 fick Halmias ungdomar ca 90 000 från Svenska Spel genom Gräsroten! Det är som du förstår mycket viktigt – spela på Svenska Spel – det enda spelbolag som stöttar svensk fotboll!

Trädet – ett sätt bli en ”odödlig” Halmian!

Trädet kommer att följa med till de nya klubblokalerna när dessa byggs om. På en vägg i Halmianen på Örjans Vall och på grenarna sitter bilder av trogna halmianer som älskar sitt Halmia. 100 kronor om året kostar det att få sin bild på Trädet. Vill du sitta där ”för evigt” kostar det 1000 kronor. Ring Ulf Holmberg, 035-215005.

Bingolotter

Javisst säljer Halmia Bingolotter. Minst varje fredag, lördag och söndag mellan 10-17 kan du köpa hos oss vid vårt bord i CityGross entré. Gör det! Om du köper bingolotter regelbundet kan du med fördel välja att prenumerera. Glöm bara inte att nämna att du stödjer IS Halmia med din prenumeration. Kansliet hjälper dig gärna.

TACK för att du stöttar IS Halmia!

// Medlemssektionen
 

Etiketter: föreningen