Stöd Halmia!

Halmiavän,

IS Halmia har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har haft fina sportsliga resultat med såväl herrar som damer, vilket innebar att under säsongen 2014 spelade damlaget i Elitettan och var ett av de 26 bästa lagen i Sverige. Tyvärr räckte vi inte till utan får åter spela i division 1. Herrarna höll till i division 1, i slutet av säsongen visade laget stor potential och säkrade kontraktet.

Men det riktigt stora glädjeämnet under säsongen har varit ungdomsverksamheten som växer för varje dag. Vårt U-17 lag blev fyra i Gothia Cup i somras bland 130 lag och vann sin serie, U-19 vann Cup Danmark i Köpenhamn och även för detta lag blev det serieseger. Damlag 2 slutade trea i division 2. Att vår ungdomsverksamhet håller hög klass bevisades genom att Halmia under den gångna säsongen hade ett flertal ungdomar på Elitläger och landslagsuttagningar på både pojk- och flicksidan. Vi har all anledning att vara stolta över vår ungdomsverksamhet!!

IS Halmia arbetar utefter en vision ”Återtåget - vision 2019!”, den visionen vill vi fortsätta arbeta efter och jag är stolt över att vi är en av de få föreningar i Sverige som har herr- och dam verksamhet på hög nivå, samt numera också en växande ungdomsverksamhet som skall säkerställa vår fortsatta utveckling.

Utvecklingen av föreningen har gått fort vilket gjort att vi nu har drabbats av vad vi kan kalla ”växtvärk”, där vi står inför en tuff ekonomisk verklighet och som ni säkert läst om i tidningen. Inom föreningen arbetar vi hårt för att klara vår ekonomi, men vi kan konstatera att varken publik- eller marknadsintäkterna blev vad vi förväntade oss under 2014. Vi kommer med anledning av detta att uppvisa en relativt stor ekonomisk förlust. För att kunna fortsätta vår satsning behöver vi därför ekonomisk hjälp, en hjälp som vi hoppas kunna få från Dig som Halmiavän och som skulle kunna hjälpa oss i vår framtids satsning på ”återtåget”.

Ditt bidrag, litet eller stort, gärna minst 1000 kronor, skulle betyda mycket för vår förening i denna utsatta situation. Naturligtvis väljer Du själv summan Du vill bidra med. Väljer Du att bidra med 3 000 kr eller mer, så ingår även medlemskap i Medlem 1907, vilket bl.a. innebär:

-          Årskort till alla herr- och dammatcher i seriespelet
-          Medlemskort
-          2 fikakuponger för kaffe och kaka i Halmianen
-          2 entrébiljetter till valfri hemmamatch i seriespelet, tag med make/maka/kompis!

 

Väljer Du detta alternativ kontakta kansliet, 035/12 75 80, innan inbetalning. Vi tar tacksamt emot alla bidrag på bankgiro 657-5229, märk Ditt bidrag med ”Stöd Halmia!”

Med förhoppningar om att Du vill stötta Halmia med ett ekonomiskt bidrag och på så sätt hjälpa oss med vår fortsatta satsning på ungdomsverksamheten och utvecklingen av föreningen.

Vi behöver Din hjälp!!!

Halmiahälsningar

Leif Bengtsson

Ordförande IS Halmia
 

Etiketter: föreningen