2014 UNGDOMARNAS ÅR!

Säsongen som nu har avslutats har verkligen varit ungdomarnas år.

Vi har under säsongen fått uppleva många glädjeämnen för både lag och enskilda spelare på både pojk- och flicksidan. Malte Påhlsson har representerat Halmia i pojklandslag, Ebba Hed, Matilda Olsson och Matilde Abrahamsson har figurerat i flicklandslaget. Utöver detta har vi haft spelare på Elitläger, i Cup Kommunal samt Cup Byggnads. Jättekul och ett stort grattis till spelare och ledare!

Vi får heller inte glömma att sedan tidigare har Amanda Johnsson-Haahr varit uttagen i landslaget  och Arbnora Robeli varit med i Albaniens landslag som VM kvalat inför nästa säsongs VM-slutspel i Kanada.

Värt att notera är seriesegern för P 17-19 samt tredjeplatsen i Gothia Cup för P-16 samma placering blev det för damlag 2 i division 2 damer. Det bådar gott inför framtiden.

Säsongen 2014 blev inte riktigt som vi förväntat oss för seniorlagen, men vi är klara för division 1 även nästa år för herrlaget. Tyvärr gick det inte lika bra för damlaget utan det blev degradering till division 1. Säsongen har varit en nyttig lärdom som vi tar med oss in i nästa säsong. För våra spelare är stödet från publiken oerhört viktigt och det är en härlig känsla varje gång våra lag springer in på Örjans Vall för match.

Vi fick en härlig avslutning på året när vi spelade mot Malmö FF i Svenska Cupen. Trots förlust med 2-1, kan vi vara väldigt stolta över vårt lag. 1600 åskådare, en härlig inramning, och en härlig känsla att ha med sig över vintern.

Tack alla ledare för det fantastiska jobb som ni lagt ner under den gångna säsongen!

Matchen mot Malmö FF visade vilket engagemang som finns för Halmia och jag vill tacka alla som under året hjälpt till vid våra matcher. Ert jobb är mycket viktigt och uppskattat!

 
Med dessa rader vill jag på styrelsens vägnar önska alla ledare, samarbetspartners, supportrar, media mfl, ingen nämnd och ingen glömd, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi ses för nya härliga upplevelser på Örjans Vall 2015!!

Halmiahälsningar
Susanne Erlandsson
Ordförande

Etiketter: föreningen