Uppladdning pågår, 3 dagar kvar
Näste man att ta tempen på är nyförvärvet Sonny Karlsson.

Du anslöt till Halmia under sommarens övergångsfönster, hur har du trivts i nya klubben och hemstaden?
- När jag hörde att halmia var intresserade av mig så tvekade jag inte en sekund. Alla i klubben tog verkligen emot mig med öppna armar och tog hand om mig så jag kände mig verkligen välkomnad. Och Halmstad som stad är väldigt mysig och en rätt så lugn stad.

På kort tid har du hunnit att bli en publikfavorit på Örjans Vall och många önskar se dig i laget även under kommande säsong, vad har du att säga om det?
- Det värmer att höra att man är till någon nytta på planen. Sen inför nästa år så är jag rätt så sugen men allt beror på hur klubben vill satsa och vilka som kommer att stanna.

Malmömatchen närmar sig, vad är dina tankar inför den?
- Det är mycket som går i skallen just nu inför matchen mot MFF. Jag hoppas att alla Halmiaspelare spelar med hjärtat den dagen och visar vilka lirare vi är, då ska vi visa dem att det kommer bli jobbigt att möta oss på lördag.

Tack till Sonny Karlsson och vi återkommer med mer uppladdning vad det närmar sig.

Ps. På vår facebooksida kan man nu tävla och vinna fina Halmiasouvenirer, missa inte det!

Ni kan köpa era biljetter redan nu och därmed slippa stå i kö på matchdagen, se länk nedan.

Länkar:
Malmö FF's hemsida
Spelschema omgång 1-2 i Svenska Cupen
Biljetter till Halmia - Malmö
Biljetter för Malmösupportrar

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr föreningen