Malte Påhlsson på besök hos svenska mästarna

Malte Påhlsson, IS Halmia U17 Malte Påhlsson, IS Halmia U17

IS Halmias landslagsmålvakt åker i morgon bitti ner till Malmö FF för lite träning och studiebesök hos svenska mästarna.

Malte kommer under två sejourer att bekanta sig med Malmö och deras U17. Denna veckan är han på besök i dagarna två, dvs tisdag-onsdag 11-12/11. Sedan åker Malte ner igen till Malmö söndag 23/11 för att spela en träningsmatch med MFF U17 mot Örebro SK U17.

Förutom att Malmö FF tar emot seriöst så hjälper även Halmias gamla spelare Mikael Roth till lite med "installationen". Roth spelade i ISH i slutet på 90-talet och det gick så bra att MFF köpte honom hösten -97 när ISH kvalade upp till gamla division 1 (numera superettan). Våra  ungdomstränare Leif Jönsson och Stefan Pettersson (U19) spelade ihop med Roth under denna period i ISH. Efter många år i MFF så spelade även Mikael Roth i IFK Norrköping därefter i några år, innan flytt med familj till Malmö-trakten igen.

Tre mycket trevliga, spännande och utvecklande dagar för Malte som är född -99.

Vi önskar självfallet Malte STORT LYCKA TILL dessa tre dagar!!
 

Etiketter: ungdom