Inför FC Trollhättan - IS Halmia Herr

Det som kunde varit en match med kniven på strupen blir istället betydligt mer lättsam.

Tack vare Norrbys kvittering till 2-2 borta mot Trelleborg i helgen så är IS Halmias klara för spel i division 1 södra även 2015. Istället är det Kristianstad, Trelleborg och just Trollhättan som krigar om att undvika den sista nedflyttningsplatsen som just nu tillhör kvällens hemmalag FCT. 

Halmia kan naturligtvis spela lite mer avslappnat ikväll än om matchen gällde att undvika nedflyttning, men det innebär förhoppningsvis inte att man tar lätt på uppgiften. Inför säsongen var föreningens målsättning att hamna "på övre halvan" av tabellen, och även om många kanske siktade på en top3-placering så är övre halvan klart inom räckhåll. Vid en eventuell seger för Halmia ikväll så passerar man tre lag i tabellen och landar på en respektabel sjätteplacering inför sista omgången på lördag hemma mot Lund.

Sonny Karlsson är avstängd medans Ervin Ribic är tillbaka i truppen efter avstängning även han. I övrigt inget att rapportera.

Avspark ikväll 19.00 på Edsborgs IP, följ matchens händelser live på Everysport, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport.com
Trollhättans hemsida
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen