Inför Djurgårdens IF FF - IS Halmia Dam

Ebba Hed är tillbaka i truppen efter ett lyckat EM-kval med Sveriges F16 i Kroatien. Ebba Hed är tillbaka i truppen efter ett lyckat EM-kval med Sveriges F16 i Kroatien.

Så var det dags, Elitettans sista omgång ska avgöras.

För Halmia gäller det att avsluta med flaggan i topp, förra helgens hemmamatch mot Sunnanå var allt annat än en bra laginsats, trots alla återbud. Mot Djurgården på Stockholms Stadion krävs det något helt annat för att inte hemresan till Halmstad ska bli ännu längre än vad den i själva verket är. Det gäller inte minst att vara redo från sekund ett, att stå upp för varandra och redan nu bygga upp någonting positivt att ta med sig in i den kalla vintern. Något som är värt att plocka fram när man planerar nästa säsong i division 1. Resultatet är oviktigt, det är insatsen där ute som räknas, en för alla, alla för en. 

Men det finns "enklare" motståndare än Djurgården på Stockholm Stadion, det ska man veta på förhand. Låt vara att hemmalaget inte har något att spela för då man som bäst kan bli fyra i tabellen, men det faktum att man i truppen har både ettan och tvåan i skytteligan vittnar om en svettig afton för våra rödvita tjejer. Skytteligaledaren Mia Jalkerud har med sina 23 mål bara har gjort fyra mål mindre än hela Halmia, bara en sådan sak. 

Matchen spelas alltså på Stockholms Stadion, avspark är 14.00 och ni kan som vanligt följa liveuppdateringen på svenska fotbollsförbundets Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Djurgårdens hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam