IS Halmia Dam - QBIK 1-2 (1-1)

Amanda Johnsson-Haahr fortsätter att producera och lär vara svår att behålla till nästa säsong i division 1. Amanda Johnsson-Haahr fortsätter att producera och lär vara svår att behålla till nästa säsong i division 1.

Ny förlust trots vackert frisparksmål av Amanda.

Ja trots att Amanda Johnsson-Haahr gjorde sitt elfte mål för säsongen när hon kvitterade till 1-1 strax innan paus så räckte det inte till några poäng idag. Gästerna QBIK från Karlstad avgjorde med dryga tio minuter kvar på en märklig situation i Halmias straffområde, domaren dömde att bollen var över mållinjen efter lite tumult bland alla spelare på liten yta. 

Matchen var öppen och kunde lika gärna ha slutat med en vinst för hemmalaget, Hamias båda anfallare Amanda Johnsson-Haahr och Ebbad Hed sysselsatte ständigt QBIK's backlinje och borde i ärlighetens namn gjort mål på ett par av farligheterna man skapade, närmst var nog Ebba som efter en fin prestation av Amanda avslutade rakt på bortamålvakten från nära håll. 

Noterbart är att Anna Eckert var tillbaka mellan stolparna igen, åtminstone på uppvärmningen innan hon tvingades kasta in handduken pga vad som verkade vara en axelskada. 

Två matcher kvar av årets Elitettan, nästa lördag (12e) klockan 13.00 på Halmstad Arena mot Sunnanå innan serien avslutas med match mot Djurgården (18e) på Stockholms Stadion.

Halva potten vanns utav lott # 2337

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hallandsposten
QBIK's hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam