Inför IFK Uddevalla - IS Halmia Herr

Vladimir "Luka" Lukic vaktar kassen igen efter Jonas Käcks utvisning senast. Vladimir "Luka" Lukic vaktar kassen igen efter Jonas Käcks utvisning senast.

Ny måstematch när jumbon väntar på bortaplan.

Det drar ihop sig mot slutspurten och kvar för Halmia att möta finns alla dem tre lagen på nedflyttningsplats, först ut är mötet med jumbon Uddevalla. Man behöver inte vara raketforskare för att räkna ut att vi trots allt har allt i egna händer med dem matcher som återstår, dem tre bottenlagen plus hemmamatcher mot Oddevold och Lund som inte har mer än placeringar att spela för. Till matchen imorgon saknas bara målvakten Jonas Käck som är avstängd efter utvisningen senast, alla övriga är redo för spel. Halmia har revansch att utkräva efter bedrövliga förlusten med 0-2 i vårens möte på Örjans Vall.

Hemmalaget Uddevalla ska inte underskattas trots sin tabellposition, förvisso förlorade man för två omgångar sedan med hela 7-1 borta mot Norrby, men matchen innan spelade man 1-1 mot Örgryte så det är mycket upp och ner. Senast förlorade man hemma mot Kristianstad med 2-3, dock hämtade man upp 0-2 till 2-2 innan Kristianstad avgjorde sju minuter före slutsignalen. Uddevalla har två vinster och fyra oavgjorda på hemmaplan, samma statistik som Halmia har på bortaplan för övrigt.

Obs. Matchen spelas på Oddevolds hemmaplan Rimnersvallen, avspark lördag 15.00. Följ matchen direkt via Everysport.com, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport
Uddevallas hemsida
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr