Inför Motala AIF FK - IS Halmia Herr

Dags för Kamal Mostafa att hitta målet igen? Foto: Kurt Hansson Dags för Kamal Mostafa att hitta målet igen? Foto: Kurt Hansson

Serien börjar dra ihop sig och ny måstematch väntar när Halmia reser till Motala.

Hemmalaget Motala gör det fortsatt bra som nykomlingar i serien, man kommer ifrån två raka vinster (mot Kristianstad och Norrby) och parkerar på en fin femteplats i serien. Hemma på Idrottsparken är man svårslagna och är ett av seriens hemmastarkaste lag med sex vinster och bara en förlust. I laget finns den gamle Halmiabekantingen Sebastian Starkenberg och trean i skytteligan, Ibrahim Alushaj (15 mål).

I Halmia är det frid och fröjd med alla spelare tillgängliga från skador och avstängningar. Förra helgens 0-0 mot Trelleborg går inte till historien som en av dem mest välspelade och grabbarna är säkert sugna på att visa upp sig från en ännu bättre sida denna gång. Att matchen spelas på konstgräs ska inte vara något som missgynnar Halmia, snarare tvärtom. Trots att det skiljer en del tabellplaceringar lagen emellan så kan Halmia vid en eventuell vinst bara vara två poäng bakom just Motala, alla lag utom top 3-4 är egentligen inblandade i bottenstriden, makalöst!

Matchen startar 15.00 på Idrottsparken i Motala. Ni följer matchens händelser live på Everysport, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport
Motalas hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr