Inför Kvarnsvedens IK - IS Halmia Dam

Foto: Digitalfoto Roger Bengtsson Foto: Digitalfoto Roger Bengtsson

Ännu en tuff match mot ett lag som jagar Allsvenskt kontrakt.

Damerna reser norrut och tar sig an topplaget Kvarnsveden. Hemmalaget är ett av seriens starkaste just på hemmaplan med sju vinster utav tio möjliga. Vårens möte slutade med vinst 1-3 för bortalaget, långtidsskadade Jessica Jingblad reducerade till 1-2 men närmre än så kom inte hemmalaget. Noterbart är att Kvarnsveden bara vunnit två utav sina sex senaste matcher, dock är dessa två från dem tre senaste omgångarna så man kanske har hittat tillbaka till formen igen? Vad gäller hemmalaget så gör man förvånarnsvärt få mål jämfört med dem andra topplagen (35 jämfört med 54, 56 och 63 för resterande top 4 i serien). Däremot är man laget som släppt in näst minst mål (25), bara Sunnanå på sina 17 är tätare bakåt.

Avspark 16.00 på Ljungbergsplanen i Borlänge. Matchens händelser följer ni live på Livescore via länken nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Kvarnsvedens hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam