Inför IS Halmia Dam - Hammarby IF DFF

Halmia Dam inleder alltså Halmiadagen och grindslanten med match mot serietvåan Hammarby.

Landslagstrion Matilda, Matilde och Ebba är tillbaka i truppen efter dubbla landskamper mot Norge i veckan. Fokus ligger enligt tränare Håkan Magnusson på prestation och att skaffa sig erfarenhet inför framtiden. Senaste matchen förlorades borta mot Sirius med 5-2.

Serietvåan Hammarby jagar allsvenskt kontrakt och har sju poäng tillgodo ner till jagande Sunnanå och Kvarnsveden. Sunnanå har dock en match mindre spelad och kan minska gapet vid en eventuell vinst där. Det var också just Sunnanå som Hammarby besegrade i förra omgången hemma på Hammarby IP, slutresultatet skrevs till 2-0 sedan ”Bajen” öppnat matchen med mål redan i den andra minuten. Bästa målskytt är Elina Johansson med tio fullträffar hittills.

Matchen startar 13.15 på lördagen på Örjans Vall och det är som sagt FRITT INTRÄDE! Matchen följs annars via svenska fotbollsförbundets Livescore, se länk nedan.

Ps. Eftersom att det är Halmiadagen OCH grindslanten så kan ni förvänta er olika evenemang både i paus och mellan dem båda a-lagsmatcherna. Dessutom kan du via Halmias facebooksida delta i en tävling om att vinna en fin Halmiahalsduk, klicka er in HÄR.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Hammarbys hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam