Svenska Spels Gräsroten

Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort eller spelkonto kan vara med i Gräsroten.

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas!

Stöd IS Halmia! Du gör det enkelt på webben  eller i mobilen på svenskaspel.se/grasroten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. 

Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel på deras websida. Du kan börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

Den 25 oktober delas hela 50 miljoner kronor ut från Svenska Spel till alla föreningar som är anslutna till Gräsroten. Förra året var vi uppe och nosade på 100 000 kr, anslut dig Du med!

Klicka HÄR för att komma till Svenska Spel och ansluta dig till IS Halmia.
 

Etiketter: föreningen