Träningsstart för de yngsta

Våra yngsta lag, Fotbollslekis och P/F-07/08 startar sin höstsäsong på lördag.

Nu är det dags att snöra på sin skorna igen, efter en lång och varm sommar så börjar vi ladda inför höstsäsongen 2014.

I vårt Fotbollslekis finns flickor och pojkar födda 2009 och 2010, det är en härlig grupp med mycket energi och rörelse. Här får vi en ny ansvarig ledare på lördag, Emil har växt fram till en frisk fläkt i vår ungdomsorganisation och har ett stort kunnande som vi hoppas få ut mycket av.

P/F-07/08 är vårt yngsta lag i den bemärkelsen att man deltar i poolspel och olika cuper. Här spelar både pojkar och flickor födda 2007 och 2008. Det finns en stor och stark ledarstab med duktiga och drivna föräldrar runt laget.

Båda träningsgrupperna tränar på varsin plan på lördagar 11.30 - 12.30 på Halmstad Arena IP (Sannarp). Vi hälsar gamla samt nya spelare och föräldrar hjärtligt välkomna till gemenskapen i IS Halmia. Ta med er kompisar och släktingar så blir vi ännu fler!

// Christoffer Andréasson - Ungdomskonsulent
 

Etiketter: ungdom