DM-final, Halmstads BK - IS Halmia Herr 3-1 (1-0)

Halmias målskytt Vuk Lugonijic, till vardags i Halmias U19. Halmias målskytt Vuk Lugonijic, till vardags i Halmias U19.

Effektivt Halmstad besegrade ett vilt kämpande Halmia.

Trots spel med en man mindre i dryga halvtimmen så var det långa stunder "bortalaget" Halmia som pressade på för en kvittering. Dessförinnan hade Halmstad tagit ledningen med 1-0 i första halvlek och sedan även gjort 2-0 en bit in i andra halvlek, här fick även Halmias målvakt Lukic rött kort efter en missad utrusning. Men det var alltså Halmia som försökte och tillslut fick utdelning då en av våra U19-spelare, nämligen Vuk Lugonijic kunde reducera och skapa spänning in i det sista. Men trots ett par kanonlägen så kom man inte närmre utan Halmstad punkterade matchen i slutet med sitt tredje mål för dagen.

En lärorik match för många i det nykomponerade laget bestående av A, U19 och U17-spelare. Kul också att man stod upp så bra som man gjorde, då man trots en man mindre var det spelande laget och öste på framåt.

Länkar:
Halmstad BK's hemsida
Hallands fotbollsförbund
Hallandsposten
Matchinformation

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr ungdom