Inför Mallbackens IF Sunne - IS Halmia Dam

Omstart i serien efter uppehållet, tuffast möjliga motstånd väntar i serieldarna Mallbacken på bortaplan.

Det är nu tre veckor sedan senaste seriematchen, lite vila men också mycket träning har hunnits med sedan dess. Några utav tjejerna fick också ett genrep inför serieomstarten i förlustmatchen borta mot Nittorp i Svenska Cupen. Det är 12 omgångar och massor utav poäng kvar att spela om, men i den situation Halmia har satt sig i tabellen så bör det inte dröja allt för länge innan någon trea ramlar in. Halmia reste till Karlstad och Värmland redan under fredagen för att kunna förbereda sig maximalt.

Mallbacken är så klart en tuff nöt att knäcka, men med tanke på att ingen förväntar sig poäng, och att Mallbacken varken imponerade på Örjans Vall eller i sin senaste match i onsdags i derbyt hemma mot QBIK (1-1) kan tala för bortalaget. Mallbacken har förstärkt truppen med två nyförvärv under sommaren och är fast beslutna om att ta steget upp till Damallsvenskan i höst.

Avspark lördag 15.00 på Strandvallen, Mallbacken. Följ matchen via Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Mallbackens hemsida
Livescore

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam