Straffar stoppade Halmia Dam från avancemang i Svenska Cupen

Det unga Halmia lyckades inte spräcka nollan under varken ordinarie tid eller förlängning, istället drog hemmalaget Nittorp längsta strået i straffläggningen.

En förhållandevis jämn match slutade alltså ganska rättvist oavgjort och inte heller i förlängningen kunde lagen skiljas åt. I straffläggningen var hemmalaget Nittorp kyliga och satte alla sina fem straffar, medans Halmia bommade en och fick åka hem till Halmstad tomhänta.  Nu fokus på  helgens omstart i Elitettan istället. Då väntar serieledarna Mallbacken på bortaplan på lördag. Mer info under fredagen här på hemsidan.

Länkar:
Hallandsposten
Nittorps hemsida
Matchinformation
Borås tidning
Ulricehamns tidning
Tabell och spelschema Elitettan

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam