Smygstart för damerna

Matilde Abrahamsson får chansen att visa vad hon gör för mot Nittorp. Matilde Abrahamsson får chansen att visa vad hon gör för mot Nittorp.

Under söndagen smygstartar damerna sin höstsäsong med match i Svenska Cupen.

Nittorp står för motståndet och man har även lottats med hemmaplansfördel vilket innebär bussresa in i dem västergötländska skogarna för Halmiatjejerna. Nittorp spelar i Halmias "gamla" serie från förra säsongen i div1, och placerar sig som mittenlag med 18 inspelade poäng. 

För Halmia gäller det att starta höstsäsongen på allra bästa sätt, för att få med sig en skjuts inför omstarten i Elitettan nästa helg. Med i Halmias trupp återfinns alla tre nyss uttagna landslagstjejer, nämligen 99orna Matilde, Ebba och Matilda. Det är överlag ett ungt lag som får ta sig an Nittorp imorgon, men tränare Håkan Magnusson lovar att man är taggade och redo för drabbning.

Matchstart söndag 15.00 på Åsavallen i Nittorp.

Länkar:
Nittorps hemsida
Matchinformation (ej livescore)

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam