Inför Skövde AIK - IS Halmia Herr

Sebastian Crona (bilden) och Per Gulda har legat magsjuka i veckan, men förhoppningar finns om att dem skall vara redo för spel mot Skövde. Sebastian Crona (bilden) och Per Gulda har legat magsjuka i veckan, men förhoppningar finns om att dem skall vara redo för spel mot Skövde.

Sista matchen innan uppehållet, och fortsatt viktiga poäng på spel.

Jumbon Skövde står för motståndet i vårsäsongens sista match, men det är långtifrån en slagpåse vi möter. Skövde ha precis som Halmia underpresterat, åtminstone sett till poängutdelningen. Två raka uddamålsförluster mot topplagen Oddevold och Lund, förlusten mot Oddevold kom på tilläggstid och i matchen mot Lund spelade man med en man mer i drygt 20 minuter utan att lyckas trycka dit kvitteringen. Skövde har under säsongen skakat många lag i serien och flertalet tränare har understrykt att poängutdelningen inte speglar lagets kvalité.

Halmia kommer boostade med självförtroende efter vinsten mot Trollhättan senast, även om det satt långt inne så var det en välförtjänt seger. Tyvärr är det lite oroligheter i truppen sedan både Gulda och Crona legat magsjuka i veckan och är tveksamma till spel, vad gäller lagkapten Mangfors så har han fortfarande problem med sitt knä och har inte tränat alls under veckan. Återstår att se om Gulda och Crona hunnit återhämta sig till matchen. I övrigt inga konstigheter. Det skulle betyda mycket att gå till uppehåll med två raka vinster inför omstarten i augusti, och känner vi Lindau rätt så är det som
vanligt bara vinst som gäller.

Matchen spelas lördag 16.00 och ni följer den bäst via Everysport, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Skövdes hemsida
Halmias Svenska Fans
Everysport.com

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr