Inför IS Halmia Dam - Hovås Billdal IF

Michaela Dahlberg ersätter avstängda Anna Eckert mellan stolparna. Michaela Dahlberg ersätter avstängda Anna Eckert mellan stolparna.

Halmia är ute efter revansch mot Hovås Billdal efter den snöpliga förlusten på Hovåsvallen i juni.

Halva serien är nu spelad och därmed väntar idel returmöten. IS Halmia är inne i en tung period med en del skador och tunga avstängningar. Senast var det målvakten Anna Eckert som fick syna det röda kortet, detta efter bara sju minuter borta mot dåvarande jumbon Brommapojkarna. Det blev till slut en tung förlust med 0-2 och Halmia är nu ny jumbo efter sju raka förluster. Vårsäsongens möte slutade med vinst för Hovås Billdal, matchen slutade 1-0 sedan hemmalagets Göthberg avgjort i den 80e minuten.
Gästerna Hovås Billdal håller till på en 9e plats i tabellen, och man har ”bara” fyra poäng ner till nedflyttning just nu. Senast tog man dock en imponerande seger när tabelltrean Kvarnsveden besegrades hemma på Hovåsvallen med klara 3-0. 

Matchen, den första av två Halmiamatcher på Örjan under söndagen startar 13.15, ni följer den bäst live, annars finns vi såklart på livescore som vanligt, se länk nedan.

Länkar:
Livescore
Hovås Billdals hemsida
Tabell och spelschema

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam