Inför IF Brommapojkarna - IS Halmia Dam

Håkan Magnusson får klara sig utan lagkapten Antonia Andersson och anfallaren Ebba Hed. Håkan Magnusson får klara sig utan lagkapten Antonia Andersson och anfallaren Ebba Hed.

Jumbomöte och oerhört viktiga poäng på spel.

Det finns viktiga matcher, och så finns det matcher utav morgondagens karaktär. Halmia ställs alltså mot tabelljumbon Brommapojkarna på bortaplan. Hemmalaget Brommapojkarna har hittills mäktat med två oavgjorda matcher, således två poäng. En av poängen har tagits hemma mot topplaget Sunnanå (0-0), vilket imponerar. Senast blev det "bara" förlust 0-2 i stockholmsderbyt mot Djurgården, varav matchen punkterades på övertid. En viss uppåtstigande form kan tydas hos brommatjejerna.

Halmia har nu radat upp sex raka förluster och ligger allt mer pyrt till i kampen om att undvika nedflyttning. Till morgondagens match berättar tränare Håkan Magnusson såhär:
- Vi åker upp till Stockholm med gott mod och hopp om vinst. I veckan har vi jobbat med grunder och gått tillbaka till rötterna. Tyvärr är Antonia Andersson avstängd efter utvisningen senast, dessutom skadade sig Ebba Hed på träning under Elitflicklägret. Wendela Wedenryd har börjat att träna så smått igen men är inte riktigt redo ännu. Vi kommer att göra ett par förändringar i startelvan jämfört med dem senaste matcherna.

Avspark lördag 15.00 på Grimsta IP, följ matchen på Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Hallandsposten (bildkollage från en utav bortamatcherna)
Tabell och spelschema
Brommapojkarnas hemsida
Livescore

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam