Inför IS Halmia Dam - IF Limhamn Bunkeflo

IS Halmia avslutar midsommarhelgen med nytt dubbelarrangemang på Örjans Vall. Först ut är IS Halmia Dam som tar emot Limhamn Bunkeflo.

Skånska LB07 kommer från en riktigt tung hemmaförlust när Djurgården vann med 6-1 i senaste omgången. Det är nu tio dagar sedan den matchen och man har säkerligen hunnit slicka sina sår sedan dess. Trots att man i tabellen är ett mittenlag så är det bara ynka fyra poäng ner till nedflyttning, en förlust mot något utav bottenlagen har man således inte råd med.

I Halmia väntas Arbnora Robeli vara tillbaka i startelvan, Arbnora som varit iväg och spelat VM-kval med sitt Albanien. Alicia Svensson saknas tyvärr fortfarande på grund av skada, i övrigt inga ändringar.
Det är nu bara två matcher kvar innan halva serien är spelad. En trepoängare hade underlättat för det allt mer prekära tabelläget, och inte minst för självförtroendet. Spelet ser stundtals riktigt bra ut, nu ska vi "bara" få lite medgång också. Med start imorgon mot LB07 förhoppningsvis! Ses vi inte på Örjans Vall så följer ni matchen som vanligt på Livescore, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Livescore
Limhamn Bunkeflos hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam