Spelarintervju - Andreas Wrele

Innermittfältare som anslöt IS Halmias inför denna säsong från seriekonkurrenten Kristianstad FF.  Fysiskt stark spelare som gärna fyller på i anfallen, löpstark och alltid jobbig att möta.  Ryktas även vara en riktigt glädjespridare i omklädningsrummet!

Hur är känslorna för dig och i truppen efter den senaste vinsten mot Motala AIF FK?
- Vi har 4 matcher utan förlust och vinst på den senaste gör att känslorna i truppen är bra. Vi har spelat en bra fotboll och med lite mer flyt hade vi vunnit fler matcher.

Ni möter IK Oddevold i nästa omgång. Vad vet du om Oddevold och hur tror du matchen kommer se ut?
- Jag har mött dom ett antal gånger förut och tycker de är ett ganska jobbigt lag att möta, de spelar inte den finaste fotbollen utan slår mycket långt och krigar. Men tror att om vi fortsätter med vårt spel som det sett ut tidigare matcher kommer Oddevold få det tufft, vi kommer ha mycket boll och de kommer slå långt.. när de får bollen.

Vad gör Andreas Wrele när han inte tränar och spelar fotboll?
- Jag jobbar deltid på ett lager, där även några i laget jobbar. Annars blir det att umgås med vänner och spela lite golf närt tid finns.

Ni är i behov av ännu en vinst och tre poäng så ni kan klättra i tabellen. Vad behöver ni göra för att säkra en seger mot Oddevold?
- Forsätta med vårt spel, att ha mycket boll. Sen måste vi bli mer säkra så vi inte ger bort massa billiga mål som vi gjort. Blir vi mer nogranna där och fortsätter jobba hårt så kommer vinsterna! 

I veckan lyckades ni slå BK Astrio och avancera till DM-final. Där ställs ni mot Halmstad BK, hur ser du på den matchen?
- Det ska bli kul, IS Halmia och Halmstad BK är Halmstads två bästa fotbollslag så det är alltid lite prestige i dem matcherna. Sen är en titel alltid en titel!

Du har nu hunnit installera dig ordentligt i IS Halmia. Hur känns din första tid här i klubben?
- Har trivs jätte bra i klubben sen jag kom hit, alla har samma mål, och stämningen i omklädningsrummet är grym!

Alla supportrar vet att IS Halmias spelare kan spela fotboll. Har du några andra talanger som du vill framhäva?
- Hade jag haft mer tid över hade jag spelat Counter-strike på heltid. Lagkamraten Sjögren fick se sig besegrad med 45-7.
 

Etiketter: herr