Inför Hovås/Billdal IF - IS Halmia Dam

Antonia Andersson tillbaka efter axelskada. Antonia Andersson tillbaka efter axelskada.

Dags för omgång elva utav Elitettan 2014. Efter fyra raka förluster börjar det nu bli dags för en vinst igen.

Hemmalaget Hovås/Billdal håller till strax ovanför nedflyttningsstrecket i serien, man är dock det enda laget som hittills tappat poäng mot jumbon Brommapojkarna. Detta vägs kanske upp av en mycket stark vinst hemma mot topplaget Sunnanå. Senast tog man ledningen med 0-1 borta mot Djurgården, tyvärr tappade man till förlust 4-1 sedan alla fyra målen kommit sista 40 minuterna.

I Halmia börjar läget bli allt mer ansträngt, fyra raka förluster och sex poäng upp till säker mark i dagsläget. Positivt idag är att lagkapten Antonia Andersson är tillbaka efter skada, saknas gör dock fortfarande ytterback Alicia Svensson och långtidsskadade Jessica Jingblad.

Ni följer matchen på Svenska fotbollsförbundets livescore, se länk nedan. Avspark 15.00 idag lördag.

Länkar:
Livescore
Hovås/Billdals hemsida
Tabell och spelschema

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam