Inför Trelleborgs FF - IS Halmia Herr

Kapten Mangfors redo igen Kapten Mangfors redo igen

Sjunde omgången och bortamatch mot desperata Trelleborg.

Trelleborg alltså, tillsammans med Örgryte solklara favoriter till uppflyttning. Ett rutinerat och namnstarkt lag på pappret minst sagt. Truppen kryllar av spelare med meriter ifrån högre sammanhang, men i säsongsinledningen har det bara blivit sju poäng och tränare Conny Karlsson blir allt mer ifrågasatt bland fansen. Senast blev det 0-3 hemma mot Utsikten, en klar missberäkning. Till söndagens match saknas dessutom Tobias Mattsson, Jonathan Asp och Ali Jasim. 
Det ska dock höjas ett varningens finger för Trelleborg, man har underpresterat i inledningen men i en väldigt jämn serie är det "bara" sex poäng upp till serieledning för "krisande" Trelleborg. Man har som sagt en väldigt kompetent trupp och om man får bitarna på plats så lär det bära frukt, bara hoppas det isf dröjer ytterligare en omgång...

I Halmia finns det garanterat en revanschlusta efter "plumpen" mot Kristianstad senast. Trots en poäng med en man mindre så var det Halmia som låg närmst segern och pressade på för ett segermål i slutet. Nu vill man garanterat ta trean och avancera mot säkrare mark i mitten av tabellen. 
Wilhelm Ingves är avstängd efter den något märkliga målchansutvisningen senast, men istället väntas Johan Mangfors göra comeback efter skada. I övrigt inga konstigheter utan alla rapporteras vara fit for fight. 

Ni som inte bilar ner till Trelleborg kan följa matchen via Trelleborgs rapportering på Everysport.com, se länk nedan. Matchstart 17.00 Söndag.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport
Trelleborgs hemsida
Halmias Svenska Fans
Trelleborgs Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr