IS Halmia på Andersbergsfestivalen

Straffskytte med Vigan Ademi och Kamal Mostafa. Kön ser ni på vänstersidan, en bit förbi stolpen.... Straffskytte med Vigan Ademi och Kamal Mostafa. Kön ser ni på vänstersidan, en bit förbi stolpen....
Under lördagen var det den årliga festivalen på Andersberg, i år med IS Halmia som deltagare.

I ett nästintill perfekt väder, varken för varmt eller kallt så vallfärdade barn och ungdomar till Halmias tält. Många stannade och pratade med Ungomdsordförande Kjell Andersson och Ungdomskonsulent Christoffer Andréasson, men det största dragkraften hade såklart våra A-lagsspelare. Idag tyvärr bara representerade av herrsidan då damerna var iväg på match. Vladimir "Luka" Lukic räddade straff efter straff och "han är bättre än Casillas" kunde uppgivet höras ifrån den långa kön.

Förutom straffskyttet (där Vigan lite oväntat tog över målvaktshandskarna) så bjöds det på kicktävling och allmänt lattjande med fotbollen. Några av våra ungdomsspelare minglade runt och delade ut flyers om Halmiadagen och vår ungdomsverksamhet. En fantastisk dag med kanonväder och massor utav folk.

Stort tack till Luka, O. Lindh, J.Lindh, Kamal, Vigan, Ardian, Joel, Mohammed, Lenard och Sandri som alla representerade Halmia på bästa sätt. Tack också till er som besökte oss och gjorde eftermiddagen väl värd att minnas, hoppas vi ses på Örjans Vall framöver.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: föreningen