Inför Älta IF - IS Halmia Dam

Ebba Hed, blott 14-åriga talangen är tillbaka i matchtruppen igen. Ebba Hed, blott 14-åriga talangen är tillbaka i matchtruppen igen.

Halmia Dam befinner sig i Nyköping för söndagsmatch mot Älta IF i Stockholm.

Truppen reste norrut redan under lördagen, för att genomföra ett träningpass inklusive övernattning i Nyköping innan avfärd till huvudstaden imorgon (söndag). Ebba Hed och Matilda Olsson ersätter Julia Carlsson och Arbnora Robeli som stannade hemma och spelade div2-match under lördagen.

Älta har spelat in tio poäng hittills i serien, kanske något mindre än man på förhand hade trott. Man har i truppen spelare som brasilianska Elaine, med 5 SM-Guld och landslagsspel. Och inte minst Elin Ekblom Bak, även hon med flertalet landskamper på kontot, och spel i bland annat Tyresö och Djurgården. Älta kommer ifrån en tappad 2-0 ledning borta mot Djurgården senast, här ledde man med 2-0 redan efter en kvart spelad. 

Matchen spelas på Älta IP med matchstart 14.00 söndag, följ matchens händelser via livescore nedan.

Länkar:
Ältas hemsida
Tabell och spelschema
Livescore

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam