Inför IS Halmia Herr - Norrby IF

Peter Lindau, en man med många egenskaper, är trolleri en av dem? Peter Lindau, en man med många egenskaper, är trolleri en av dem?

Dags för fjärde omgången, och ännu en nykomling står för motståndet.

Morgondagens motståndare är alltså Norrby IF, lillebror i Borås. Man spelar sina hemmamatcher på mäktiga Borås Arena och senast var det Örgryte som var på besök. Norrby tog ledningen efter en kvart genom duktige Elmin Kurbegovic, men gästerna kvitterade med halvtimmen kvar och lyckades även göra segermålet i matchens sista ordinare minut. Tungt för Norrby såklart, men ett bevis på att man inte skall underskattas bara för att man är nykomling. Dessförinnan har man spelat 0-0 borta mot Skövde och besegrade Lund hemma i premären med 3-1.

Halmia kommer till matchen med förmodat stukat självförtroende. Två raka förluster, varav senast borta mot Qviding borde ha satt sina spår. Positivt är att hela truppen är spelklara och därmed väntas Wilhelm Ingves ta tillbaka sin plats i startelvan. Enligt rykten skall tränare Lindau ha ett äss i rockärmen inför lördagens match, ni som är på plats kommer att få se vad. 

Lite kuriosa:
Stukat sjävlförtroende eller ej, den harmoni i truppen som finns i år är mäktigare än på flera säsonger. Utifrån syns det tydligt och pratar man med spelarna så säger dem samma sak. Det är ett riktigt bra drag på träningarna och sammanhållningen är av högsta klass. Det kan innebära mycket i slutändan.

Matchstart lördag 15.00, är ni inte på plats på Örjans Vall så rekommenderar jag liverapporteringen på Everysport.com, länk hittar ni nedan.

Länkar:
Norrbys hemsida
Everysport.com
Tabell och spelschema
Halmia på Svenska Fans

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr