Qviding FIF - IS Halmia Herr 2-1 (1-1)

Halmias tränare Peter Lindau har en hel del att fundera på efter debaclet mot Qviding. Halmias tränare Peter Lindau har en hel del att fundera på efter debaclet mot Qviding.

Decimerat Qviding vände och vann.

Det såg ut att bli en behaglig eftermiddag i Göteborg för herrarna, efter 23 minuter ledde Halmia med 1-0 och hemmalaget hade fått en spelare utvisad efter bara kvarten spelad. Halmia dominerade bollinnehavet  men hade förtvivlat svårt att skapa målchanser, och istället för utökad ledning så kom kvitteringen strax innan halvtid. På en omställning två minuter innan paus hittade hemmalagets Jörnvik nätmaskorna.

Andra halvlek blir en uppvisning i konsten att anfalla utan att skapa några farligheter, istället är det Qviding i sina omställningar som är farliga. Anfallaren Jörnvik oroar ensam hela Halmias backlinje vid ett flertal tillfällen. Som om inte en poäng var illa nog med en man mer i 75 minuter så kommer också 2-1 till hemmalaget när samma Jörnvik är framme igen och rullar in tvåan efter ännu en kontring, detta i den 89e matchminuten och Qvidings decimerade krigare har vänt 0-1 till seger 2-1.

Länkar:
Hallandsposten
Qvidings hemsida
Halmias Svenska Fans
Everysport.com

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr