Inför hemmapremiären herr del 3 - Kamal Mostafa

Kamal Mostafa, en publikfavorit på Örjans Vall Kamal Mostafa, en publikfavorit på Örjans Vall

Kamal Mostafa, en ettrig ytter med ett ruggande skott som anslöt till IS Halmia i somras. Visade sig direkt från sin bästa sida och var en viktig spelare under hösten.

Säsongen har nu dragit igång och första matchen är avklarad. Kryss borta mot nykomlingarna Oskarshamn. Vad säger du om matchen?
- Vi gör en bra match som vi borde ha vunnit men det är inte så lätt när det andra laget inte är intresserade av att vinna matchen utan bara väntar med 11 man där nere och väntar på våra misstag.

Vad har du lagt extra mycket fokus på att förbättra som fotbollsspelare under den långa försäsongen som nu passerat och varför vill du bli bättre på just den biten?
- Jag har försökt förbättra allt från styrka till att avsluta. Ja kollar på alla stora stjärnorna på youtube och försöker ta de bästa från alla spelare och göra det till min egen grej.

Det klassiska laget Örgryte besöker Örjans Vall och IS Halmia på lördag. Hur förbereder du dig inför en seriematch för att kunna prestera max?
- Jag spelar Playstation 4. Medans jag laddar med vatten och mat. Ibland kollar jag på några youtube klipp där olika spelare dribblar och gör mål.

Hur tror du säsongen kommer se ut för IS Halmia?
- Om vårt lag håller sig skadefritt kommer det gå bra. Vi kan slå alla lag i serien.

Vilka är IS Halmias styrkor som lag anser du?
- Passningsskickliga, kontringsstarka, jobbar för varandra. Vi gör alltid mål. Vi vill alltid vinna matchen.

Vem i truppen skulle klara sig längst i det klassiska tv-programmet Robinson? Motivera.
- Jag tror Luka hade klarat sig bäst. För att killen äter allt som går att äta + att han är små galen.

Vem i laget skulle du helst dela fängelsecell med? Motivera.
- Hehe kul fråga. Vigan Ademi. Med våra hjärnor hade vi tagit över hela fängelset på kanske 2-3 månader. Och sedan gjort en Prison Break.

Vem har lagets skarpaste hjärna? Motivera
Det är Sebastian Cro..... Sorry fastna nått i halsen det är typ Per Gulda och jag. Vi ser saker som ingen annan ser. Den som vet han vet, den som inte vet, han vet inte enkelt..

Etiketter: herr