Inför IS Halmia Dam - Djurgårdens IF FF *seriepremiär*

Så var det äntligen dags! Imorgon är det premiär i Elitettan 2014.

Efter månader av förberedelse är det så dags, självaste Djurgården står för premiärmotståndet. En motståndare som ligger 3a i den DamAllsvenska maratontabellen, med inte mindre än tre SM-guld och 20 säsonger i högsta serien. En tuff nöt att knäcka minst sagt.
Värt att notera är Djurgårdens segersvit under försäsongen, nio vinster utav nio möjliga. Bland annat mot lokalkonurrenterna BP, AIK och Hammarby. Håll ett öga på anfallaren Madeleine Stegius, en ung talang med bra tillslag och näsa för målet.

Vårt Halmia har inte oväntat blandat och gett resultatmässigt i träningsmatcherna, tränare Håkan Magnusson har medvetet valt tufft motstånd i flera allsvenska lag. Allt för att få ett högre tempo i kroppen och acklimatisera sig till elitfotbollen, nykomlingar som man är. Truppen rapporteras vara skadefri och redo att anta utmaningen.

Väl mött på Örjans Vall imorgon lördag 12/4 kl 15.00.

Obs. Nytt för i år är att alla matcherna i Elitettan kommer att rapporteras via svenska fotbollsförbundet och deras Livescore, ni hittar länken här nedan;

http://svenskfotboll.se/livescore/#?date=2014-04-12

Etiketter: dam