Inför dampremiären del 2 - Iréne Isaksson

Iréne Isaksson, central mittfältare som med sin fysik och sitt passningsspel blir viktig för IS Halmias damer denna säsong:

Snart är det dags för IS Halmias damer att sparka igång säsongen, hur känns det?
- Efter en lång försäsong känns det både roligt och lite nervöst att äntligen få komma igång med tävlingsmatcher igen.

Nykomlingar i Elitettan, hur tror du säsongen kommer se ut för er?
- Jag tror att det kommer bli en tuff och utmanande säsong, både när det gäller det sportsliga men även det som sker utanför planen. Kvalitén på lagen i Elitettan höjs ett par snäpp i jämförelse med div 1 och att snitta 100 mil / bortamatch är även det nytt för oss men något vi måste hantera. Stora omställningar men vi är så förberedda vi kan bli och resultatmässigt tror jag att vi kommer klara vår målsättning som är att hålla oss kvar.

Hur känns formen inför seriepremiären?
- Den känns bra. Jag har haft lite otur med lättare skador och sjukdom under vintern så jag har missat några träningsmatcher men nu börjar formen komma till sin rätt.

Har du några personliga mål denna säsong? Beskriv dina mål.
- Min personliga målsättning är att bli en bättre tvåvägsspelare och då tänker jag främst på att utveckla mitt offensiva spel och att producera fler poäng än jag gjorde förra året.

Hur förbereder du dig inför en seriematch för att kunna prestera max?
- För mig är det viktigt att jag har ätit och sovit ordentligt innan jag beger mig iväg till samlingen. Pepp-musiken på högvolym i lurarna på vägen till samlingen är också en viktig del i min förberedelse. Den sista delen i min förberedelse är ett tix från fjolåret men ack så viktigt även denna säsong, innan vi börjar att byta om till matchstället måste jag och Otto byta shorts med varandra, efter detta är gjort är jag redo för match.

Vem är bästa kocken i laget? Motivera.
- Jag tror på att Alicia har bra matlagningsskills eller det borde hon ha i alla fall men tanke på att hon har mat med sig vart hon än går.

Vem i laget tror du hade klarat sig bäst i tv-programmet idol? Motivera.
- Någon av systrarna Jingblad kanske? Jessica har en fin stämma som vi ibland får ta del av i duschen, den i kombination med hennes arobic liknande dansmoves tror jag kan vara ett framgångsrikt koncept i idol.

Vem i truppen skulle överleva längst på en öde ö? Motivera.
- Jag tror att Antonia skulle klara sig längst eftersom hon är uppväxt ute på vischan, hon har säkert mycket kunskaper om naturen och vad den har att erbjuda. Om inte så har hon åtminstone en vilja av stål som skulle hålla henne vid liv länge.

Etiketter: dam