GAIS - IS Halmia 1-1 (0-0)

Halmia fortsätter att spela bra mot meriterat motstånd.

Trots en tung inledning med skada på mittbacken Johan Mangfors och spel i knappa tio minuten med en man mindre så reste sig Halmia och var till slut närmast segern. Matchen spelades på Rambergsvallen och det var den absolut sista matchen någonsin på denna arena, redan imorgon söndag sätter rivningsarbetarna igång.

Förutom den något stökia inledningen var det ett piggt Halmia på besök, Kamal visade fin form och både Sjögren och Crona hade bra läge att ge gästerna ledningen i första halvlek. Målet kom i den 57e minuten, Sjögren väggspelade med Kamal och blev sedan fri med målvakten och kunde placera in 0-1. I andra halvlek var Halmia det bättre laget och det var inte förrän i slutminuterna som pressen av hemmalaget kom, och så även kvitteringen med ett fåtal minuter kvar på matchklockan.

GAIS spelar trots allt i Superettan och matchen är ett styrkebesked inför seriepremiären som kommer allt närmare. Först väntar dock HIF Akademi kommande söndag och sedan bortamatch mot Kongsvinger från Norge.

Läs Göteborgspostens referat, direktrapportering eller kolla på matchbilderna här

GAIS hemsida med referat här

Etiketter: herr