IS Halmia Dam - Mariebo IK 1-1 (0-1)

Under lördags eftermiddagen spelade IS Halmia sin sista träningsmatch innan avresan till Turkiet.

Vädret var inte det bästa tack vare en kraftig vind som ställde till det för spelarna. Halmia startade piggt utan att skapa några målchanser och det var gästerna som tog ledningen genom ett skott utifrån som Anna E var chanslös på. Halmia tog över spelet mer och mer och i nittonde minuten kom Amanda J-H ensam med målvakten men hennes skott träffade ribban. Halmia hade en del farliga hörnor och även en boll inne som domaren dömde bort eftersom han tyckte att Jessica Jingblad nickade den ur målvaktens händer. I slutet av halvleken var Mariebo nära att göra 0 – 2, men Halmia klarade sig den gången.

I andra halvlek startade Halmia med vinden snett bakifrån och försökte med press högre upp i planen. Till slut lyckades det och Jessica J kom fri på vänsterkanten och slog en passning till Frida J som inte gjorde något misstag utan kvitteringen var ett faktum. Trots ett stort spelövertag var detta det sista målet denna eftermiddag. Matchen var avslutningen på en mycket tuff period med tuffa träningsmatcher och hård träning. Nu laddar laget om för en förhoppningsvis bra träningsvecka i Turkiet och vi önskar spelare och ledare en trevlig vecka.

Laget:

Anna Eckert
Frida Ottosson, , Antonia Andersson,  Tilda Bengtsson, Alicia Svensson
Arbnora Robelli, , Irene Isaksson, Emma Krantz, Amanda Johansson-Haar
Jessica Jingblad, Frida Jingblad

Avbytare: Julia Arvidsson, Julia Carlsson, Ebba Hed, Matilda Abrahamsson, Mickaela Dahlberg

Bild och referat av Guy Palm

Etiketter: dam